Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@09:45:23 GMT

فعلا به کد بورسی نیاز نیست!

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۸۷۰۱

فعلا به کد بورسی نیاز نیست!

خبرگزاری آریا - بالاخره پای "پالایشی یکم" نیز به عنوان دومین ETF دولت به بازار سرمایه باز شد و متقاضیان با خرید این صندوق می توانند سهام دار چهار پالایشگاه باشند. اما نکته ای که درمورد این صندوق، مانند دارایکم وجود دارد این است که برای خرید آن فعلا نیازی به کد بورسی نیست و هر فرد با ارائه کد ملی می تواند نسبت به خرید پالایشی یکم اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا ، پذیره نویسی صندوق پالایشی یکم که یاقی مانده سهام دولت در چهار پالایشگاه تهران، تبریز، اصفهان و بندرعباس است از چهارشنبه پنج شهریورماه آغاز شذه و تا 19 شهریور نیز ادامه دارد. سقف سرمایه­ گذاری هر شخص حقیقی (هر کد ملی ایرانی) در مجموع دو صندوق قابل معامله اول و دوم دولتی، 50 میلیون ریال (پنج میلیون تومان) تعیین شده است.
پذیره نویسی برای هر فرد دارای کد ملی امکان­پذیر است و محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد. در واقع در زمان پذیره نویسی نیاز به کد بورسی نیست و هر فردی که دارای کد ملی است می تواند نسبت به پذیره نویسی اقدام کند.
نکته ای که وجود دارد این است که کد ملی جایگزین کد بورسی نمی‌شود، بلکه مبنا قرار می‌گیرد. به عبارت دیگر فردی که کد بورسی ندارد می‌تواند در ETF مشارکت کند اما این به معنی جایگزین شدن نیست. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به شعب بانکی که دولت اعلام کرده است بدون داشتن کد بورسی هم خرید واحدهای صندوق ETF را انجام دهند و بعد برای اخذ کد بورسی مراجعه می‌کنید. در نهایت افراد برای نقل و انتقال سهم‌های ETF باید کد بورسی داشته باشند و عضو بورس باشند.
پس از اتمام پذیره نویسی و اخذ مجوز فعالیت صندوق از سازمان بورس و اوراق بهادار، سهام موضوع فعالیت این صندوق با اعمال 20 درصد تخفیف به قیمت پایانی سهم در روز معاملاتی قبل از شروع پذیره ­نویسی توسط سازمان خصوصی سازی به صندوق واگذار خواهد شد.
حداکثر تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی ایرانی دارای کد ملی، پس از کسر میزان سرمایه گذاری همان فرد در صندوق دارا یکم، 500 واحد سرمایه‌گذاری است. پذیره‌نویسی به صورت هم زمان از طریق بورس اوراق بهادار تهران و شبکه بانکی کشور برای هر شخص حقیقی دارای کد ملی امکان پذیر است.
نحوه پذیره نویسی با کد بورسی و بی کد بورسی چگونه است؟
درواقع همچنین پذیره‌ نویسی واحدهای این صندوق برای اشخاص دارای کد معاملاتی (کد بورسی) صرفاً از طریق کارگزاری ‌های بورس و سامانه‌ های آنلاین معاملاتی صورت می­ گیرد. اشخاص فاقد کد معاملاتی (کد بورسی) می توانند از طریق درگاه‌های غیرحضوری و حضوری بانک‌های منتخب برای خرید واحدها اقدام کنند. هر شخص می­تواند صرفاً یکی از این دو روش را انتخاب کند.
متقاضیان دارای حساب در هر یک از بانک‌های منتخب می‌ توانند از طریق مراجعه به درگاه‌ های غیرحضوری و حضوری که توسط بانک‌های مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد و با ورود حداقل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره‌ نویسی واحدهای سرمایه‌ گذاری مزبور اقدام کنند. چنانچه متقاضی به درگاه ‌های غیرحضوری و حضوری بانک منتخبی که در آن بانک فاقد حساب است مراجعه کند. بانک‌ ها مکلف به پذیرش و دریافت اطلاعات وی هستند.
بر این اساس بانک های منتخب شامل ملی، سپه، مسکن، کشاورزی، ملت، صادرات، تجارت، توسعه تعاون، رفاه کارگران، قرض الحسنه مهر ایران، پست بانک ایران، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد و کار آفرین می شوند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دارای کد ملی پذیره نویسی کد بورسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۸۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۱۶ هزار صندوق رای در ۲ حوزه انتخابیه تهران و ورامین

رئیس ستاد انتخابات استان تهران از توزیع ۱۶ هزار و ۵۵۴ صندوق رای در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین خبر داد و گفت: استقرار ۳۹۵۶ شعبه اخذ رای پیش‌بینی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید عباس جوهری در جلسه ستاد انتخابات استان تهران از توزیع ۱۶ هزار و ۵۵۴ صندوق رأی در بین فرمانداری‌های دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد ۱۲ هزار و ۶۴۴ صندوق مربوط به حوزه انتخابیه تهران و بقیه مربوط به حوزه انتخابیه ورامین است.

وی با بیان اینکه اولویت‌های برگزاری مرحله اول انتخابات در نوبت دوم نیز باید رعایت شوند، افزود: در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین ۳ هزار و ۹۵۶ شعبه اخذ رأی خواهیم داشت که سه هزار و ۵۸۳ شعبه ثابت و ۳۷۳ شعبه سیار که عمدتاً شعب سیار در حوزه انتخابیه تهران خواهد بود.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران از اختصاص ۳ هزار و ۶۴۹ شعبه اخذ رأی در تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس خبر داد و اضافه کرد: ۳۰۷ شعبه هم به حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک اختصاص یافته است.

جوهری با تقدیر از اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته در حوزه فضای مجازی و صدا و سیما تصریح کرد: پخش مناظرات و فیلم‌های تبلیغاتی طبق برنامه ریزی‌ها پخش شده و امیدوار هستیم برای روز جمعه ۲۱ اردیبهشت نیز همانطور که در حال حاضر بیشترین وقت در شبکه‌های سیما به انتخابات اختصاص یافته، انعکاس و پوشش کامل خبری از ستاد انتخابات و شعب اخذ رأی را شاهد باشیم.

وی تلاش فرمانداران و همه مسئولان برای مشارکت حداکثری مردم را ضروری دانست و عنوان کرد: ترغیب در مشارکت در دستور کار همه عوامل باشد.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با اشاره به اینکه رأی دهندگان می‌توانند با در دست داشتن یکی از پنج سند هویتی همچون شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، گذرنامه و کارت پایان خدمت و ارائه یکی از این مدارک در شعب اخذ رأی نسبت به رأی‌گیری اقدام کنند، خاطرنشان کرد: توصیه این است که با توجه به مکانیزم صندوق‌ها مردم عزیز از کارت ملی به عنوان سند هویتی و دادن رأی استفاده کنند.

معاون استاندار تهران بر ضرورت حضور عوامل اجرایی رأس ساعت ۶:۰۰ در شعب اخذ رأی را تاکید کرد و گفت: با توجه به زمان بر بودن فرآیند استفاده از دستگاه‌های اخذ رأی و همچنین در نظر گرفتن چالش‌های احتمالی ضروری است که عوامل در شعب مستقر باشند تا با گزارش تأخیر در بازگشایی صندوق‌ها مواجه نشویم.

جوهری افزود: فرآیند انتخابات از ۸:۰۰ آغاز می‌شود و تا ساعت ۱۰:۰۰ ادامه دارد و اگر نیاز به تمدید بود از طریق وزارت کشور اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی اظهار کرد: شماره ۴۵۵۰۰ در حوزه بازرسی فعال است و همه مردم و اصحاب رسانه می‌توانند در صورت بروز مشکل و تخلف موارد را اطلاع دهند تا رسیدگی‌های لازم انجام شود.

منبع: فارس

کد خبر 751671

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا باز طراحی جدید از ارتباط صنعت و دانشگاه است
  • برپایی ۶۴۵ صندوق اخذ رأی برای انتخابات دور دوم در کرمانشاه
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • فیلم| صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • فیلم/ صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • توزیع بیش از ۱۶ هزار صندوق رای در ۲ حوزه انتخابیه تهران و ورامین
  • وعده اژه ای برای حل مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند